Body Bliss

Body Bliss

Body Bliss er en behandlingsform som på smukkestvis kombinerer massage, akupressur, healing og naturlig ansigtsløft i en sand symbiose, der beriger krop, udseende, psyke og selvværd.

Behandlingen integrerer mange af de teknikker, teorier og viden, som jeg har fået via kurser og uddannelser indenfor den holistiske tilgang til det at være et menneske.  Jeg kan nævne akupressur, zoneterapi, massage, japansk liftning, reiki healing, stresshåndtering, coaching og det bevidsthedsskabende.

Behandlingen er blid og kærlig. Du kan komme med et bevidst ønske eller mål for behandlingen, men også bare for at koble helt fra og uden tvivl kommer du til at fornemme dit indre på en helt anden måde.

Ja, det er store ord, men det er også stort at overgive sig og koble helt fra i en verden, hvor alt så vidt muligt skal være under kontrol for ikke at være kaos.

Body Bliss er en behandling, som samler det ypperste fra en bred vifte af anerkendte alternative behandlinger og en af de slags behandlinger, der bare skal prøves på egen krop og sind, førend man kan tillade sig at udtale sig om det. Skal jeg beskrive den tilstand man befinder sig i efterfølgende, så kan jeg bedste gøre det ved at sammeligne det med “reset” knappen på en computer. Der skabes klarhed og balance både fysisk og psykisk.

Varighed: 60 min. Pris 650 kr. 

Luxus tilvalg: Bless me with oil-massage.

Fortsæt din behandling med en lækker hånd,- ryg,- og fodmassage i 6 forskellige æteriske olier der hhv. virker muskelafslappende og afspændende, immunstyrkende og energigivende.

Bemærk det er ikke en traditionel massage, men en kombination mellem flere forskellige massageteknikker herunder bla. cirkelmassage og akupressurtryk, som fremmer optagelsen af de æteriske olier i dit muskelvæv og blodbanen.

Varighed: 30 min. Pris 500 kr.

Den ultivative forkælelse: Body Bliss and Oli-massage kr. 1.000 kr. (kr. 1.250,- spar 250 kr.)

Rabat ved køb af klippekort: Køb 5 behandlinger og få den 6. behandling gratis (svarer til 20% rabat)