Ansigtsbehandlinger

I Inuacare Wellness behandler jeg udelukkende med produkter fra Inuacare – made in Greenland. Produkterne hører til de mest rene i verden og går ikke på kompromis med sundhed og/eller miljø. Virkestofferne er udvundet med stor respekt og bæredygtighed fra nøje udvalgte urter og planter, som vokser vildt i de grønlandske fjelde.

Den “lille” Ansigtsbehandling – Cleans me off.

Først analyserer jeg din hudtype, hvorefter jeg vælger de helt rigtige produkter til dig, så dit behov dækkes på bedstevis.

Behandlingen starter med en afrensning, let massage, peeling og afsluttes med cremepleje inkl. en let massage samt rådgivning til dig om hjemmebehandling.

Varighed: 35 min. Pris kr. 400,-

Lækre tilvalg du ikke vil leve uden.

Maske: Made especially for You – and no one else but You!

Jeg har mulighed for at sammensætte en helt unik ansigtsmaske til netop dig og dine behov uanset din huds udfordring.

Jeg sammensætter og mixer først masken efter jeg har lært din hud at kende, så jeg kan rådgive dig og jeg lover intet er overladt til tilfældighederne.

Varighed: 20 min. Pris kr. 200,-

Den ultimative ansigtsmassage: Face Blessing – Please never stop this massage.

Via akupressurpunkter og en speciel blid massageteknik stimuleres hud og muskler i ansigtet. Den helt fantastiske Blessings-teknink øger blodgennemstrømningen, tilfører huden elasticitet og virker forbyggende samt mindsker de fine linier i huden.

Denne massage virker desuden utrolig afslappende, healende og løser op for mange psykiske spændinger og uro. I behandlingen inddrager jeg den gamle og meget anerkendte kinesiske viden om de enkelt akupunkturpunkter, som bla. findes i ansigtet. Så tumler du med livets gåder, sorg, stress, angst, etc. så er det en uvurderlige behandling. Også til dig der bare fortjener lidt ekstra egenomsorg. Advarsel: er ekstrem vanedannende.

Varighed: 25 min. Pris kr. 250,-

Den “Helt Store” – All inclusive – just because I´m worth it

Cleans me offMade especially for You – and no one else but You & Face Blessing – Please never stop this massage

Varighed: 75 min. kr. 750,- ( spar kr. 100,-)

Rabat ved køb af klippekort: Køb 5 behandlinger og få den 6. behandling gratis (svarer til 20% rabat)

Jeg glæder mig til at se dig!