InuaCare wellness

Velkommen til mit univers!

Mit navn er Anne Mette – eller blot Mette. D. 12. december 2008 åbnede jeg min klinik Inuacare Wellness. Den gang under navnet Uunartoq Wellness.

Jeg er gift med Hans Kristian, og sammen har vi 4 nu voksne børn, 2 dejlige børnebørn og charmetrolden Charlie (beagle) og har boet i Qaqortoq siden 1988.

Jeg har allerede haft en lang karriere indenfor ledelse og sagde min stilling op som inspektør på Grønlands Handelsskole i 2012, for helt at hellige mig min passion indenfor det alternative og produktudvikling.

Jeg har en række uddannelser både indenfor det traditionelle uddannelsesapparat herunder som laborant, indenfor økonomi, ledelse,  IT etc. Og endnu flere indenfor det alternative:

Klinisk Fodplejer, Hudterapeut, Klinisk Zoneterapeut, Body Bliss-behandler, Klinisk Akupunktør, TFT-terapeut, Reiki-healer, Kinesiolog, Massør og Krystalhealer. Jeg supplerer hele tiden min viden og kompetencer via mit uundværlige netværk og kurser.

Jeg er glad for i dag at kunne tilbyde dig helt unikke og intense behandlinger sammensat på tværs af min viden og erfaringer indenfor en lang række af alternative behandlingsformer. Det betyder, at den behandling, som du får hos mig, er 100% skræddersyet kun til dig og dine behov og kan ikke sammenlignes med behandlinger, som du tilbydes hos en anden behandler.

Samtidig er jeg med-stifter af Inuacare – made in Greenland, hvor jeg i samarbejde med min svigerdatter udvikler, producerer og sælger økologiske hår-, og plejeprodukter baseret på grønlandske urter og planter. Se her: http://www.inuacare.com

Sidst men ikke mindst er jeg indehaver af Greenhouse Regnskab, hvor vi udarbejder årsrapporter for mindre virksomheder.

Når jeg læser dette igennem, så mærker jeg en enorm stolthed over, at jeg i dag  lever et aktivt og passioneret  liv, hvor jeg bruger alt, hvad jeg har lært gennem livet.

I en sand symbiose kommer min viden som laborant, kroppens muskler, økonomi, kroppens afgiftningssystem, IT, medianbaner, de sociale medier, huden sygdomme og opbygning etc etc etc mig til gavn hver dag i mit daglige arbejde.

Jeg glæder mig til at se dig i InuaCare Wellness.

Takuss ♥

Anne Mette Koustrup Nielsen