Anne Mettes blog

At holde gejsten oppe og troen intakt

At holde gejsten oppe og troen intakt

Det er langt over et år siden at jeg begyndte at produktudvikle. Creme og  salte baseret på udtræk fra grønlandske urter og blomster. Ideen er dog meget ældre, for allerede da jeg uddannede mig til laborant og skulle lære teknikken, synes jeg at det var sjovt. Jeg var...

Hvorfor skal det være så svært???

Hvorfor skal det være så svært???

Jeg var så sikker, da der var længe til. Selvfølgelig skulle jeg satse 100% på min wellness-klinik, og dermed fravælge min stilling på Grønlands Handelsskole og var ikke slet ikke i tvivl,  selvom jeg altid har trivedes på Handelsskolen.  Og nu kom så tidspunkt, hvor...

Så er jeg blogger – vil du med på rejsen?

Så er jeg blogger – vil du med på rejsen?

Jeg har glædet mig til at skulle udgive dette indlæg - mit første blogindlæg. Det har været en lang fødsel, men pyt bedre sent end aldrig, og nu begynder rejsen! Er du forvirret over, hvad der er forskel på en hjemmeside og en blog - weblog, så forstår jeg dig.  Jeg...